Stalen scharnierdeuren

Ben je op zoek naar een scharnierdeur, maar wil je toch voor die ene ruimte een eyecatcher? Of is een pivoterende deur geen optie, omdat de vloerverwarming te dicht aan de oppervlakte ligt? Dan kan een stalen scharnierdeur een slimme keuze zijn.

stalen scharnierdeuren staal en deur

Geschikt voor vloerverwarming

We zien het wel vaker. Je hebt vloerverwarming, maar die ligt net iets te dicht aan de oppervlakte waardoor je je gedroomde pivoterende deur mag vergeten. Pivoterende deuren draaien rond een centrale as, waardoor ze dus meer ruimte nodig hebben onderaan de deur. Als je vloerverwarming hebt die niet diep genoeg is ingebed, kan dit een probleem geven bij de installatie van een pivotdeur.

Een scharnierdeur is dan dé oplossing. Een scharnierdeur opent en sluit langs scharnieren aan de zijkant. Hierdoor zijn er geen obstakels aan de onderkant van de deur.

Ruimtebesparend

Scharnierdeuren hebben een ruimtebesparend ontwerp. Ze hebben geen extra ruimte nodig om te draaien, ze openen en sluiten langs een lineaire baan. De slimme keuze dus wanneer je op zoek bent naar de ideale oplossing voor kleinere ruimtes waar elke centimeter telt.

Bij Staal & Deur geloven we dat elk detail telt. Onze stalen scharnierdeuren belichamen die filosofie tot in de perfectie. Met een unieke combinatie van vakmanschap, duurzaamheid en esthetiek voegen onze deuren een onmiskenbare charme toe aan elke ruimte waarin ze worden geplaatst. Een eigentijds huis, een artistiek kantoor of een trendy commerciële ruimte, onze stalen scharnierdeuren bieden een tijdloze uitstraling die de tand des tijds doorstaat.

Door te focussen op maatwerk en aandacht voor detail, bieden onze stalen scharnierdeuren niet alleen een praktische oplossing voor het afsluiten van ruimtes, maar ook een statement van stijl en elegantie.

Energie-efficiënt

Hoogwaardige beglazing zorgt er samen met je stalen profielen voor dat je de energie-efficiëntie van jouw woning of kantoor drastisch kan verbeteren. Dat betekent dus besparen op energiekosten en tegelijkertijd een stijlvol huis.

Onze scharnierdeuren zijn overigens voorzien van een extra rubberdichting waardoor deze maximaal afsluiten tegen lucht, geluid en eventueel zelf geurtjes. Als extra optie kunnen wij onderaan de deur nog een automatische tochtafsluiter voorzien waardoor we de opening helemaal luchtdicht kunnen maken.

Als extra troef kan je deze deuren, in het geval ze naast een lange muur staan 180° opendraaien. Hierdoor kan je de beschikbare opening helemaal blijven gebruiken.

Veiligheid

Met onze scharnierdeuren kunnen wij je een extra veilig gevoel geven in huis door optioneel een slotkast in te werken in de deur met een één- of meerpuntsluiting.

witte stalen scharnierdeur
zwarte stalen deur scharnieren

Laat ons je begeleiden bij het kiezen van de perfecte scharnierdeur in staal die naadloos aansluit bij jouw visie en behoeften. Ervaar zelf de veelzijdigheid van onze op maat gemaakte ontwerpen en laat je ruimte tot leven komen met de tijdloze schoonheid van onze stalen scharnierdeuren.