Stalen buitenopstellingen

Bij Staal & Deur willen we meer doen dan enkel je interieur naar een hoger niveau tillen. We zijn gepassioneerd om duurzaamheid en schoonheid hand in hand te laten gaan. Laat je inspireren door onze stalen buitenopstellingen.

stalen buitenopstellingen staal en deur

Stalen buitenschrijnwerk

Voor onze stalen buitenramen en -deuren kiezen we voor slanke profielen en hoogkwalitatief glas. Hierdoor is het stalen buitenschrijnwerk een investering in stijl én functionaliteit dankzij de hoogste energienormen.

Buitenleven in stijl

Veranda’s, poolhouses of luifels? Er is heel wat mogelijk in staal. Veranda’s bieden een buitengevoel op de nog wat frissere dagen. Op die manier creëer je een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Ideaal om zelf in te ontspannen of gasten in te ontvangen. In staal voegen ze nog extra cachet toe aan de rest van je huis.

Een op maat gemaakt poolhouse biedt je een stijlvolle ruimte om te ontspannen na die frisse duik, maar geeft eveneens de mogelijkheid om zwembadaccessoires weg te werken.

Bescherming tegen de zon of een stijlvolle overkapping aan de voordeur? Onze luifels zorgen voor de perfecte oplossing in stijl. De ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos.

Duurzame oplossing

Niet in het allerminst voor de stalen buitenopstellingen is het belangrijk stil te staan bij de duurzaamheid. Al onze stalen constructies worden vervaardigd met de hoogste normen. Dit betekent dat je niet alleen geniet van de esthetiek, maar minstens evenveel van de langdurige betrouwbaarheid in alle weersomstandigheden.

stalen terranda staal en deur
poolhouse stalen ramen deuren

Elk huis is uniek, dus ook je buitenruimte. We gaan graag samen met jou op zoek naar oplossingen die perfect aansluiten bij jouw wensen en jouw ruimte.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we van jouw buitenruimte een ware blikvanger kunnen maken.